Mobile menu trigger
de nl en
Anmelden Favorites Bag
Close
de nl en
Anmelden

The art of creation

The art of…

Wat is kunst? Tegenwoordig is dat een ruimer begrip dan alleen de ouderwetse schilderijen met molensteenkragen. Mode is kunst, fotografie, fine dining is kunst! Of ligt het ‘m in de intentie van waarom je iets doet? De kunst van stylen, van creëren, van genieten. Jij bepaalt wat kunst voor jou is.SUMMUM X TINYSTORIES

Bij Summum kleuren we niet binnen de lijntjes; we maken wat we mooi vinden. Zo werkt Tiny van Tinystories ook. In haar prachtige schilderijen en composities gebruikt ze verschillende technieken en materialen door elkaar en lapt ze de regels naar eigen zeggen aan haar laars. Summum en Tinystories zijn wat dat betreft elkaars gelijke en zo ontstond een creatieve samenwerking met een speciaal voor Summum opgemaakt artwork.
LEES VERDER

‘Om in te lijsten’ – Giveaway

Laat je inspireren door de creaties van Tinystories! Relax, zacht en tegelijkertijd veerkrachtig en sterk, dat zien we terug in het prachtige artwork. Met de vrouw als middelpunt, hoe kan het ook anders! Vrouwelijke vormen en gezichten zie je in vrijwel elk kunstwerk van Tiny terug, als een ‘ode aan de vrouw’. Drie weken lang zijn er artworks van haar te bewonderen in onze brandstores*. Tijdens deze weken ontvang je bij alle aankopen een set originele postcards. Leuk om te versturen of om thuis in te lijsten! Het Artwork dat Tiny speciaal voor Summum heeft gemaakt, wordt tijdens deze art tour exclusief in de brandstores als luxe print meegegeven bij besteding vanaf €300. Wees er snel bij want op=op!


VIND JOUW WINKEL

SHOP IN STIJL

SHOP IN STIJL
Back to top