Mobile menu trigger
nl en de
Account Favorites Bag
Close
nl en de
Account

Summum Woman

Shop New Arrivals

Food -

Best for brunch

Vraag het iedere expat en hij zal beamen: Nederlanders zijn beroerde ontbijters en slechte lunchers. Brunchen in het weekend, dat lukt ons in de hoofdstad wél aardig – en steeds beter ook. Waar moet je zijn? Buffet van Odette De beste plek voor een uitgebreide brunch zoals de Fransen die doen is altijdgoedrestaurant Buffet van […]

Lees meer

Food -

Best for coffee

Buiten de deur koffiedrinken, dat was vroeger een bakkie, de krant en een koekje in een bruin café waar later op de dag een kopstootje op de bar kwam. Das war einmal: de stad zit vol hippe, knusse koffietenten.

Lees meer

Food -

To weed or seaweed

Eten doe je in 2019 ook met je hoofd. Want minder vlees eten en minder weggooien vraagt om nadenken over en op zoek gaan naar alternatieven. Summum showt foodtrends.

Lees meer

Travel -

Digital Detox

Met een digital detox word jij weer de baas over je telefoon

Lees meer

Interior -

FINCA FEELING

Een droom, zo’n Spaanse finca. Next best thing: het finca-gevoel in je Hollandse huis halen

Lees meer

Travel -

10 ROMANTIC PLACES TO VISIT IN THE SOUTH

Engeland romantisch? Indeed it is. Vooral als je afreist naar het zuidwesten van Engeland. Door het groene, glooiende landschap van dit graafschap leiden stille country lanes naar popperige dorpjes waar vaak niet meer te vinden is dan een pub en een postkantoor. Een trip naar de seaside ligt ook binnen de mogelijkheden. Een greep uit de beste adresjes roundom Somerset en Bath.

Lees meer

Fashion -

AS SEEN IN LONDON FASHION WEEK

Felle kleuren, pastels, een overvloedig aanbod prints, wilde romantiek, punk, prinsessen en powerpakken: de catwalks waren in juichstemming. Fashionconsultant Simone Dernee tipt de mooiste trends voor lente 2019.

Lees meer

Fashion -

INSTABLOOM

Engeland is beroemd om zijn liefde voor bloemen. Echte, of als prints op muren, gordijnen, banken, jurken en meer. Deze drie creatieve geesten kunnen in hun werk niet zonder bloemenpracht en vulden hun Instagramaccounts ermee.

Lees meer

Food -

Fancy a cuppa?

Een kopje thee, of ‘a cuppa’ in plat Engels, kun je zo naar binnen klokken, of er een heel ceremonieel van maken.

Lees meer
Back to top