Mobile menu trigger
nl en de
Account Favorites Bag
Close
nl en de
Account

Fashion

Fashion -

Art district

Kleurrijk, arty, flamboyant en eigenzinnig: op de catwalk liepen bijzondere all-overprints in het oog. Zwart is het ultieme canvas voor zulke kunstzinnige uitingen, het laat kleuren en motieven spreken. En of al die minikunstwerken nou matchen of clashen, de comeback van de opvallende print is overduidelijk groots. Zin in? Ga voor groots en sierlijk, deze trend is krachtvoer voor durfals.

Hoe draag je het?

Een uitgesproken print geeft stijl, maar draag ’m met zorg. Een kunstige print is op-en-top feestelijk, een attractieve partylook voor de vrouw die gezien wil worden – mits je niet doorslaat. Draag bijvoorbeeld een top met frivole watervalmouwen op een wijde taillehoge bandplooibroek. En laat het geheel echt knallen met zo’n tikkie stoer bomberjasje met creatieve print om de schouders. Je maakt de outfit af met een kleine clutch in de hand en XL-oorbellen. Hakken hoeft niet bij zo’n opvallende outfit: geraffineerde platte sandalen zijn je beste vrienden tot in de kleine uurtjes. Het simpele zwarte jurkje? Dat is nu even niet aan de hand.

Slimme keus

Het bomberjack is de hit voor deze zomer. Het valt zacht en rond om de schouder, is kraagloos en vaak gemaakt van een glanzende zijde of satijn. Aan een lange rok geeft dit lichtgewicht jasje met uitvergrote print een chique touch en elke jeans krijgt er een lift door. Een wat langer bomberjasje valt mooi over de heup, very flattering. Een arty print is een versiering met bite, voor de vrouw die haar mannetje staat.

Shop:

1. Top Summum Woman €99,95  2. Earrings Dinosaur Designs €191,-  3. Bracelet SeeMe €125,-  4. Bomber Summum Woman €169,95  5. Sunglasses Tom Ford €285,-  6. Bag Kayu €215,-  7. Sandals ATP Atelier €180,-

 

You may also like

Back to top