Mobile menu trigger
nl en de
Account Favorites Bag
Close
nl en de
Account

Fashion

Fashion -

Bag it!

1. Met franje

Elke tas wordt leuker van franje, ongeacht het model. Je kunt het klien houden met een paar kwastjes aan een sluitkoord, of kiezen voor meer: vrolijk gekleurde franje, ton sur ton franje, met een knoopje erin of in een contrastkleur. De dokterstas, de clutch en zelfs de boxy schoudertas krijgen iets ondeugends als ze versierd zijn met een paar franjes.

fringe-colorful-summumwoman-thestyleedit-simonedernee-fashion-bags

2. In geel

Van geel word je altijd vrolijk, maar het staat op de huid weinig mensen flatteus. Dus kiezen designers geel als accentkleur, en massaal. En dat betekent dat we veel gele tassen op de catwalk zagen, verrassend subtiel gedragen bij een ingetogen zalmkleurige outfit (Paul Smith), maar ook gespot als contrasterende kleurexplosie bij een felle oufit.

yellow-clutch-zakelijk-summumwoman-thestyleedit-simonedernee-fashion-bags

3. Beetje boho

De grote leren schoudertas flatteert iedere outfit en geeft een nonchalante touch. Hij is gemaakt van soepelvallend leer of suède. Mooi en net even anders is een exemplaar van gevlochten leer. Draag de hobo (fashionable) in de hand, of gewoon zoals het hoort: om je schouder. Is eigenlijk nu al een klassieker.

hobo-summumwoman-thestyleedit-simonedernee-fashion-bags

4. Akte de présence

Een prima investering is de ruime handtas van stevig leer, type aktetas, in zowel gladde als bewerkte variaties en met één of dubbele handvatten. Hij is er met en zonder klep en dit seizoen is-ie te koop in lichte pastels en spannende kleuren, naast regulier zwart en het wat keurig ouderwetse bruin. Perfect voor mee naar het werk, want een kleine laptop past er wel in. Geeft frivole zomerjurken een serieus randje.

akte-tas-zakelijk-summumwoman-thestyleedit-simonedernee-fashion-bags

 

You may also like

Back to top