Mobile menu trigger
nl en de
Account Favorites Bag
Close
nl en de
Account

Beauty

Beauty -

Bri & Gi over Beauty

Top-7 najaarsfavorieten

Elk seizoen vraagt om een specifiek beauty regime. Pamper je huid in het najaar net een beetje extra. Beauty connaisseurs The Sisters Tellier weten hoe.

 

1. Chanel

Knalogen

Wat een gewéldige oogschaduw collectie met crème- en poederstructuren! Wanneer je die twee combineert – je brengt eerst de crème structuur aan en daarna een laagje poeder – kan je heel coole effecten creëren en blijft je oogmake-up bovendien extra lang zitten. Onze favorieten:

Chanel Ombre Première in No 36 Désert Rouge, € 34 (poederstructuur)
Chanel Ombre Première in No 810 Pourpre Profond, € 34 (crèmestructuur)

www.chanel.com

Deze kleuren laten onze ogen écht knallen. Voor elke smaak zit er wel een leuke kleur in de collectie.

 

2. M.A.C

Fluttering heights

Wij hebben allebei heel lichte wimpers, dus als we de deur uit gaan zonder mascara, herkent niemand ons of krijgen we de vraag: ‘Ben je ziek?’ Zonder de straat op is dus een no-go. Deze mascara is uitgerust met twee borsteltjes, en twee formulas. Het grote borsteltje voor de bovenste wimpers en de bijbehorende textuur mascara geeft veel volume. Met het kleine borsteltje voor je onderwimpers pak je heel easy de kleine haartjes in de hoekjes mee. Deze substantie geeft meteen precieze definitie.

M.A.C Bold & Bad Lash, € 24, www.maccosmetics.nl

 

3. YSL

Glittergemak

Verzorgde nagels hebben we het liefst. Helaas hebben we weinig tijd en krijgen nagels niet altijd de aandacht die ze verdienen. Echt een uitkomst zijn transparante glitternagellakjes, omdat je die niet al te precies hoeft aan te brengen. Een snelle touch-up aan de keukentafel of in de auto is bij ons geen uitzondering. Deze lak is extra cool door de holografische glans. Af en toe zijn we net eksters: hoe meer glitters hoe beter.

YSL La Laque in No 54 Studio Silver, € 27,50 bij www.debijenkorf.nl

 

4. Miss Dior

Liefdesparfum

Miss Dior – geboren in 1947 – is al jaren één van onze signature scents. Diors parfumeur Francois Demachy komt nu met een nieuwe interpretatie van die geur. Hij versterkte de aanwezigheid van de roos en voegde er een aantal sprankelende noten aan toe. Demachy: Het komt er feitelijk op neer dat ik de geur heb ontdaan van elke aardachtige of sombere noot. Ik wilde dat de geur verrast, dat ze inslaat als een bliksemschicht. Als een liefdesverklaring aan de liefde!’

Miss Dior Eau de Parfum, 30 ml € 70,50. Miss Dior is ook verkrijgbaar in een badlijn. Nieuw zijn Miss Dior Lait Fondant pour Le Corps, 200 ml € 55, en Miss Dior Crème pour Le Corps, 150 ml € 80,50 bij www.douglas.nl en www.iciparisxlnl

 

5. BlissFuel

Beautybrandstof

Juist in de herfst als het kouder wordt, wil je je weerstand op peil houden. Maar wij hebben geen zin om tig vitaminepilletjes per dag te moeten slikken. BlissFuel is een alles-in-éénsupplement dat zorgt voor een betere beautybalans. Deze capsule zorgt voor meer energie en stressbestendigheid, verstevigt je huid, haar en nagels van binnenuit en verhoogt je weerstand. Dagelijks één capsule bij het ontbijt of lunch met een glas water innemen, wel zo makkelijk. In een verpakking zitten dertig capsules, verpakt in twee handige blisters.

BlissFuel, € 49,95 bij de apotheek en betere beautysalon of www.blissfuel.eu

 

6. Alpha-H

Vitamineprofiel

Wij waren meteen verkocht toen we deze kit gingen testen. De serums bevatten de vier meest essentiële vitaminen voor je huid: A, B, C en E. Elke dag opnieuw kun je je huidverzorgingsregime volledig op maat samenstellen, rekening houdend met waar je huid op dat moment behoefte aan heeft. Heel handig, want factoren zoals stress, slaaptekort en seizoenswisselingen zorgen ervoor dat je huid constant verandert. Je brengt simpelweg drie tot vier druppels op je schone huid aan en vervolgens je dag- of nachtcrème. Voor optimaal resultaat afzonderlijk gebruiken.

Alpha-H Vitamin Profiling Collection € 59,95, www.alpha-h.nl

 

7. Starskin

Wake me up

Zeker wanneer we een korte nacht hebben gehad, kunnen we niet meer zonder deze oogcontourmaskertjes. In slechts vijftien minuten lijken je ogen helemaal wakker te worden en bovendien minder opgezwollen. Fijne lijntjes en donkere kringen worden ook minder. Aardige bijkomstigheid is dat de geur heerlijk is, dankzij kokosnootsap en zoethoutextract. Tip: wij doen het masker voor gebruik tien minuten in de koelkast, om zo het verkoelende effect te vergroten.

Starskin Eye Catcher Smoothing Bio-Cellulose Eye Mask € 10,15, www.starskinbeauty.com

 

You may also like

Back to top