Mobile menu trigger
nl en de
Account Favorites Bag
Close
nl en de
Account

Fashion

Fashion -

De enkellange jurk

Lang, langer, langst luidt de lengte voor de jurk dit seizoen. All over prints, tye dye effect, effen of met een borduur. De stoffen zijn dun en soepel en bestand tegen kreuken. Vrouwelijke details als fijne spaghetti bandjes, hoge splitten of een smal tailleceintuur sieren deze trend. De gemene deler in deze is de losse snit voor een nonchalant en casual effect.

Hoe draag je ‘m?

Eigenlijk ben je met alleen de jurk in één keer klaar. Maar combineert bovendien als een malle met een slank gesneden vest of een oversized blazer. Lekker comfortabel met een sandaal, of draag m wat pittiger met een korte cowboy boot.

Slimme keus?

Een lange zwarte tricot jurk is de hit van je (vakantie) zomergarderobe en bovendien van alle markten thuis. Want casual met sandaaltjes en rieten hoed, maar met een paar hoge hakken en lange ketting ben je in een handomdraai partyproof.

Summum Woman Simone Dernee De-enkellange-jurk3

You may also like

Fashion -

De stijliconen Quinty Trustfull-Van den Broek en dochter Moïse

Wat leent zij uit de kast van haar moeder en wat kijkt zij af van haar dochter? Moeder Quinty en dochter Moïse showen hun favoriet Summum look, ieder op een geheel eigen manier in een outfit die bij hen past.

Lees meer
Back to top