Mobile menu trigger
nl en de
Account Favorites Bag
Close
nl en de
Account

Interior

Interior -

Getting spoiled never felt so good!

Summum Woman verloot in de maand december maar liefst 20 ‘Home – Objets d’Amsterdam’ cadeausets van Marie-Stella-Maris. Vanaf 30 november tot Kerst maak je, bij een besteding vanaf €100,- in één van onze brandstores (in Amsterdam, Alkmaar, Bergen, Heemstede) of in de webshop, iedere week kans op deze luxe geurkaars en heerlijke roomspray met de geur van Amsterdam: een fris en helder aroma van witte thee, met citrus-akkoorden van bergamot en citroen. Een verwencadeau met een winkelwaarde van maar liefst €69,-!

 

Marie-Stella-Maris & Summum woman

Marie-Stella-Maris is een lifestylemerk met een sociale missie die Summum alleen maar kan onderschrijven: “Toegang tot schoon en veilig drinkwater voor iedereen, wereldwijd”. Het initiatief kwam van de succesvolle modeondernemer Patrick Munsters die zijn kwaliteiten in wilde zetten voor een hoger doel. Geïnspireerd door de VN-resolutie uit 2010 waarin toegang tot schoon drinkwater en sanitaire voorzieningen tot mensenrecht werd verklaard, begon Marie-Stella-Maris in 2012 met de verkoop van lokaal gewonnen mineraalwater.

Net als Summum woman heeft Marie-Stella-Maris Amsterdam als basis, en in 2014 breidde Marie-Stella-Maris haar bereik uit met een mooie winkel – net als Summum woman – in de 9-straatjes. Daar lanceerde Marie-Stella-Maris een nieuwe lijn natuurlijke verzorgingsproducten, variërend van vloeibare zeep met pure essentiële oliën en heerlijk geurende hydraterende smeersels tot bedlinnen- en roomsprays en luxe geurkaarsen, alles in die smaakvolle, no nonsense zwart-witte Marie-Stella-Maris verpakking. Het past perfect bij de missie en het is ook nog eens puur verantwoorde verwennerij.

 

Luxe en schoonheid is iets wat je boven alles wilt delen, daar denkt Summum woman precies zo over. De Marie-Stelle-Maris Foundation doneert 5 cent per verkochte liter mineraalwater en 1 euro per verkocht verzorgingsproduct aan schoondrinkwaterprojecten wereldwijd. Zo heeft Marie-Stella-Maris inmiddels ruim 5 ton mogen bijdragen aan de toekomst van zo’n 18.000 mensen. Kijk maar eens naar dit youtube filmpje wat schoon drinkwater voor deze mensen betekent.

 

You may also like

Back to top