Mobile menu trigger
nl en de
Account Favorites Bag
Close
nl en de
Account

Travel

Travel -

Wanderlust

We voelen allemaal weleens wanderlust. En sommigen pakken werkelijk een knapzak en vertrekken. Gelukkig kunnen armchair travelers die avonturiers volgen op Instagram – ter inspiratie voor de eigen escape.

 

@_itsbeautifulhere

In 2012 was de nu 38-jarige Georgia (Gigi) Hopkins een succesvol investment banker in Melbourne, Australië, met een overplaatsing naar New York voor de boeg. In plaats van de carrièreladder verder te beklimmen besloot ze ontslag te nemen en op reis te gaan. Zes jaar later is ze nog steeds onderweg: van Australië naar India naar Portugal naar Marokko en weer terug. Hoewel ze haar oplader en paspoort nog weleens vergeet, heeft Gigi bizar genoeg wel altijd wierookstokjes en sambaballen bij zich. Voor? Tja, je weet maar nooit. Op de bezorgde vraag of ze zich ooit zal settelen antwoordt ze steevast: ‘Je hoeft geen huis te hebben om je gesetteld te voelen.’ De wereld is Gigi’s huis en afgaande op haar foto’s kunnen we niet anders concluderen dan: it’s beautiful there.

 

 

@hilvees & @eljackson

Het is bijna té perfect allemaal, het Instagramleven van het Noors-Finse echtpaar Hildegunn en Samuel Taipale. Dat is maar ontzettend knap en verliefd, dat reist de hele wereld maar rond naar belachelijk mooie plekken. En natuurlijk hebben ze ook nog eens zo’n fotogeniek Volkswagen-busje. En wij maar toekijken. Maar eerlijk is eerlijk, de plaatjes zijn te mooi om over te slaan en bovendien zijn de twee officieel good people, want ze maken zichzelf ook nuttig met vrijwilligerswerk in de arme wijken van bijvoorbeeld Manila of Johannesburg. Vooruit dan maar weer. Reizen zit de familie trouwens in het bloed; Samuels globetrottende broer Daniel (@dansmoe) maakt zo mogelijk nog mooiere plaatjes, vooral van eenzame hutten op verlate fjorden. #travelenvy.

 

@roundtheworldgirl

Hangen aan een pool met een cocktail en marktjes in Marrakesh bezoeken leveren misschien leuke plaatjes op, maar eerlijk is eerlijk: dat kan iedereen. Wat de 26-jarige Elise Sterck allemaal presteert op haar reizen doen we haar echter niet zo snel na. De boerendochter uit Wyoming hiket, klimt en off-piste-skiet zich een weg door de wereld, soms alleen, soms vergezeld van haar vriend (@mtn_michael). Ze noemt zichzelf dan ook een ‘adventure photographer’ en dus zien we haar hangend aan kliffen, freestylend in de poedersneeuw of kajakkend over een woeste rivier in Chili, Nepal of Mexico. Waar ze het allemaal van doet? De merken staan in de rij om deze knappe, blonde en avontuurlijke verschijning aan alle kanten te sponsoren.

 

 

You may also like

Back to top