Mobile menu trigger
nl en eu de
Account Favorites Bag
Close
nl en eu de
Account

Fashion

Fashion -

Knit-wit

Breisel worden dit seizoen gekenmerkt door een oversized snit, zachte materialen en een vrouwelijke stijl – echte wegkruipkleren. De hoofdrol is weggelegd voor vesten en truien, doorgaans in uni kleuren, zodat alle aandacht uitgaat naar mooie kabels, ingebreide patronen en bijzondere steken. Maar er zijn ook gebreide wijde jurken, lange rokken, twinsets en spencers – en je wilt het allemaal. Heerlijk voor koukleumen, maar natuurlijk gewoon hartstikke fashionable.

Hoe draag je het?

Comfortabel is het key-woord voor deze trend. Houd de uitstraling wel vrouwelijk en elegant, het moet geen vormeloos cocoonfestijn worden – tenzij binnenshuis, daar mag je. Wees voorzichtig met kleur: natuurlijke tinten zijn mooi, net als neutrale grijzen en of afgezwakte pastels. Een jurk of een leren broek matchen prima erbij. En met iets van denim zit je altijd goed. Of draag een paar kniehoge laarzen onder een gebreide jurk, een heerlijke combinatie want stoer doch vrouwelijk.

Slimme keus

Kies een vest met een feminiene uitstraling of zorg voor een vrouwelijke touch door een riempje toe te voegen. Zo’n look met vest, riempje en rok of broek is zelfs perfect voor op kantoor, want actueel, sexy en toch degelijk.

collage

Shop:

Vest (donker) – Summum Woman

Vest (licht) – Summum Woman

You may also like

Fashion -

RELAX-DE-LUXE

Relaxen is niet alleen gezond voor lichaam en geest, het is serious business geworden. De zomer is de ideale tijd om alvast te oefenen met die relax-de-luxe-lifestyle.

Lees meer

Fashion -

Les femmes cool

Natuurlijk, iedereen is zichzelf. Maar wie wil niet het DNA van deze cool Frenchies bottelen voor eigen gebruik, opdat hun je-ne-sais-quoi très facile het jouwe wordt?

Lees meer

Fashion -

Monochromania

Vergeet uni, van top tot teen in een monochrome print is helemaal van nu, met losvallende jurken of een top met een broek in hetzelfde dessin. We gaan all the way. Krachtig, classy, en stijlvol.

Lees meer
Back to top