Mobile menu trigger
nl en de
Account Favorites Bag
Close
nl en de
Account

Fashion

Fashion -

Minitrend: de bermuda

Weg met het traditionele short, de capri en de culotte. Het must-have-item voor deze zomer is de bermuda, lekker los van snit en tot net boven de knie. De bermuda is er in vele verschijningsvormen, van colour blocking bij Louis Vuitton, all-overprint bij Versus, tot classy navy bij Iceberg. Draag ’m met een jasje of bomberjack naar je werk of lekker nonchalant met een bloes in je vrije tijd. Een platte veterschoen of een chiquer sandaaltje doen het er goed onder. Vergeet de Birckenstock of teenslippers: dat is te camping.

 bermuda-thestyleedit-simonedernee-fashion-summer4

You may also like

Fashion -

Streetstyle report door Simone Dernee

Weg met het traditionele short, de capri en de culotte. Het must-have-item voor deze zomer is de bermuda, lekker los van snit en tot net boven de knie. De bermuda is er in vele verschijningsvormen, van colour blocking bij Louis Vuitton, all-overprint bij Versus, tot classy navy bij Iceberg. Draag ’m met een jasje of […]

Lees meer

Fashion -

De stijliconen Quinty Trustfull-Van den Broek en dochter Moïse

Wat leent zij uit de kast van haar moeder en wat kijkt zij af van haar dochter? Moeder Quinty en dochter Moïse showen hun favoriet Summum look, ieder op een geheel eigen manier in een outfit die bij hen past.

Lees meer
Back to top