Mobile menu trigger
nl en de
Account Favorites Bag
Close
nl en de
Account

Fashion

Fashion -

Monochromania

Zwart en wit zijn aan elkaar gewaagd en versterken elkaar. Ze doen het samen dan ook prima als print, in een streep-, blad- of bloemdessin. Borduursels in die kleurstelling zijn ook top, een tikje boho op een grafische manier. Kledingstukken zijn klassiek en niet bijzonder uitgesproken qua vorm, dus een schitterend canvas voor duo-tone dessins. Vergeet uni, van top tot teen in een monochrome print is helemaal van nu, met losvallende jurken of een top met een broek in hetzelfde dessin. We gaan all the way. Krachtig, classy, en stijlvol.

Hoe draag je het?

Zorg dat je look zwart-wit is, én blijft. Niet mixen niet met andere kleuren, dat wordt rommelig en slordig. Kies eveneens voor één duidelijke print, dus óf een streep, óf een bloem – en hou het daarbij. Zwart-witprints doen het vooral goed op eenvoudige kledingstukken met een krachtige belijning, dus deze trend doet het ook goed op de werkvloer. Mooie, simpele accessoires maken je look sterk en stevig. Mag het wat softer? Een rieten shopper en panamahoed geven de soms harde zwart-witmix wat meer nonchalance.

Slimme keus

Natuurlijk heb je al een pak, maar met een pak in een zwart-witdessin maak je een statement. Draag ’m met platte sandalen en een witte top met zwarte borduursels. En als je dan toch voor dit pak bent gevallen, dan kun je jasje en broek ook nog eens eindeloos los van elkaar combineren met andere smaakmakers. Draag het jasje bijvoorbeeld op een mooie enkellange rok of over een wijde jurk. En draag een wijde sweater en sneakers met de strak gesneden broek. Zo heb je elke dag van de week plezier van dit pak.

Shop:

1. Hat Asos €10,76  2. Blazer Summum Woman €189,95  3. Dress Summum Woman €139,95  4. Sunglasses Ray-Ban €149,-  5. Shopper Kayu €152,-  6. Sandals Pepe Jeans €90,-

 

You may also like

Back to top