Mobile menu trigger
nl en de
Account Favorites Bag
Close
nl en de
Account

Travel

Travel -

My Local Shopping Guide – Duitsland

Zin in een citytrip? Wij ook. Goede voorbereiding is het halve werk, dus tipt Summum Woman de lekkerste adressen voor slapen, eten, drinken en shoppen abroad. De gidsjes zijn samengesteld door locals, dus je zit gegarandeerd goed.

Altijd druk. Overvolle agenda’s. Gezin, werk, vrienden, vrije tijd… Het laatste wat je daarbij kunt gebruiken is kledingkeuzestress. Je wilt op elk moment de juiste outfit. Kleding die perfect bij je past en geschikt is voor alle gelegenheden. Geen uren dubben voor de kledingkast, maar direct weten wat lekker samen kan. Wij snappen dat. Daarom ontwerpen wij mode van luxe materialen die goed en eenvoudig te combineren zijn. Veelzijdige outfits die van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat kunnen, die zowel stoer, romantisch, chic en comfortabel zijn.

Zo wil je ook in het buitenland lekker shoppen, precies weten waar je moet zijn en op je gemak op de fijnste plekjes blijven hangen. Ook dat snappen wij. Daarom hebben we onze collega’s in het buitenland om inside-tips gevraagd. De shoppingexperts uit de plaatselijke boetieks waar Summum Woman verkocht wordt, kennen de stad natuurlijk als hun broekzak en weten precies waar je moet zijn. Weg met algemene reisgidsen, onze ‘stedenexperts’ know best.

Perfect winkeldagje

Het perfecte dagje shoppen is voor iedereen anders. Maar of je nu gaat voor de meest exclusieve kleding, trendy boetiekjes, cultuur snuiven in galerieën, musea en concertgebouwen, mooie interieurshops, accessoires, boekwinkels of dat je gewoon het absolute shop-till-you-drop-type bent, wij hebben alles op een rijtje gezet. Inclusief goede tussenstops en plekken om de dag af te sluiten, exclusieve lokale specialiteiten, lunchtenten en eetbarretjes – shoppen maakt immers dorstig en hongerig. En natuurlijk weten we ook waar je moet slapen, de lekkere hotels.

Vanaf nu verzamelen wij alle tips van onze plaatselijke collega’s in My Local Shopping Guide. Exclusieve tips die niet in een gewone reisgids of op het net te vinden zijn. De beste adresjes in de interessantste steden van een land. Onze winkel- en lifestyle-experts verwijzen je naar de mooiste plekjes van hun stad. We trappen af met Duitsland, waar we met stip de fijnste adressen in Berlijn, Stuttgart en Hamburg tippen.

Enjoy! Oder… Viel spaß!

You may also like

Back to top