Mobile menu trigger
nl en eu de
Account Favorites Bag
Close
nl en eu de
Account

Fashion

Fashion -

NEW KID IN TOWN – SUMMUM WOMAN HAARLEM

NUMBER FIVE

Afgelopen december opende wij onze vijfde brandstore in Haarlem in één van de “gouden straatjes” die de stad rìjk is. De Warmoesstraat zit vol geschiedenis vanuit de 16de eeuw en nog te herkennen aan de kinderkopjes, trapgevels en eeuwenoude hofjes welke hedendaags moeiteloos combineren met mooie boetieks en stijlvolle winkels, met fijne restaurants.

De brandstore valt direct op met zijn prachtige grote etalage en de van binnen eeuwenoude bakstenen muren, houten vloeren, welke worden afgewisseld met strak en modern interieur. Strenge maar lichte metalen display constructies gaan hand in hand met zachtroze jacquard paskamergordijnen.  Noem het gerust een feestje, vooral voor vrouwen die niet graag misgrijpen als het om hun garderobe gaat. De collecties met overtuigende combinaties moeten simpelweg het beste in je boven halen. Ons all female design team van Summum Woman baseerde de zomercollectie voor 2018 dan ook op persoonlijke summer favorites; die geraffineerde, altijd vrouwelijke easy pieces die mee mogen in de koffer naar die geweldige getaways waar de zon de tijd doet smelten. Zomer 2018 brengt een sprankelende miss-match van exotische prints, uitgesproken en ruimvallende ontwerpen.

ABOUT US

Ons Amsterdamse womenswear label Summum Woman werd in 1998 opgericht door Jos en Jorien Wijker. Zij hadden een uitgesproken en eigenwijze visie voor ogen, en deze is bijzonder succesvol gebleken. Sindsdien maken wij een indrukwekkende groei door, en juist in deze tijd. De collecties met overtuigende combinatie van internationale allure en Amsterdamse nuchterheid worden inmiddels verkocht in 1000 multibrand stores in 14 Europese landen. Warmoesstraat 8 is de vijfde flagshipstore na, Amsterdam, Alkmaar, Bergen en Heemstede.

Shop 24/7 op onze online store www.summumwoman.com

 

STORE INFORMATION – SUMMUM WOMAN HAARLEM

Warmoesstraat 8
2011 HP Haarlem
Nederland
+31 (0)23 3035369

Maandag: 12.00 – 18.00
Dinsdag: 10.00 – 18.00
Woensdag: 10.00 – 18.00
Donderdag: 10.00 – 18.00*
Vrijdag: 10.00 – 18.00
Zaterdag: 10.00 – 17.30
Zondag: 10.00 – 17.00

 

* In de maanden april tot en met september zijn we geopend tot 21.00 uur.

Klik hier voor meer informatie over onze anderen brandstores. 

 

You may also like

Fashion -

Art district

Kleurrijk, arty, flamboyant en eigenzinnig: op de catwalk liepen bijzondere all-overprints in het oog. Ga voor groots en sierlijk, deze trend is krachtvoer voor durfals.

Lees meer

Fashion -

RELAX-DE-LUXE

Relaxen is niet alleen gezond voor lichaam en geest, het is serious business geworden. De zomer is de ideale tijd om alvast te oefenen met die relax-de-luxe-lifestyle.

Lees meer

Fashion -

Zwart-op-wit

Zwart en wit zijn al jaren best friends. Ze doen het ook prima zonder elkaar, maar als setje zijn ze op hun best.

Lees meer
Back to top