Mobile menu trigger
nl en de
Account Favorites Bag
Close
nl en de
Account

Beauty

Beauty -

Oogappeltjes

De Sisters Tellier weten alles van skincare en make-up. Ze investeren deze keer in drakenbloed, een multitasker van een mascara en in een goeie kit voor de mooiste wenkbrauwen van het westelijk halfrond. Kortom: alles voor stralende ogen. Wil jij toch ook?

 

Drakenbloed

Sinds onze eerste kennismaking met sheet masks (tissuemaskers) zijn we groot fan van dit beautyproduct. En omdat onze oogcontouren wel wat extra pampering kunnen gebruiken, waren we meteen verkocht toen we Rodial Dragon’s Blood Eye Masks zagen. Deze krachtige oogmaskers zorgen voor een hydraterend, gladmakend en plumping effect en verminderen zwellingen en donkere kringen, als een all-in-one oogbehandeling. Het serum waarmee de maskers zijn doordrenkt, bevat een hars uit de drakenbloedboom (vandaar die naam), hyaluronzuur en arnica. In elk zakje zitten twee druppelvormige maskers die je onder je ogen plakt en heel goed aan je huid hechten. Na een half uurtje zijn de maskers opgedroogd en heeft je huid alle voedingsstoffen uit de maskers opgenomen. Je oogcontouren zien er hierna meteen heerlijk fris en minder vermoeid uit.

Rodial Dragon’s Blood Eye Masks, € 43,33 (in het doosje zitten 8 individueel verpakte zakjes), exclusief verkrijgbaar bij Ici Paris XL

 

 

Triple-mascara

Eén mascara, drie borsteltjes. Dankzij de verwisselbare borstels kun je zo drie wimperlooks creëren: van naturel, tot precisiewerk en volume. De stylingborstels kunnen gemakkelijk worden verwisseld. Schroef de dop gewoon uit, steek je gekozen borstel in de houder en schroef de dop weer aan.

M2 Beauté Quick-Change Artists 3 Looks Black Nano Mascara, € 35

Browtastic!

In het nieuwe luxewarenhuis Hudson’s Bay hadden we een meet & greet met de inspirerende Tonya Crooks, dé Hollywoodwenkbrauwgoeroe en oprichter van het merk The BrowGal. Onder haar clientèle bevinden zich celebrity’s als Gwyneth Paltrow, Miley Cyrus, Fergie en Eva Mendes. Het was actrice Megan Fox die Tonya als eerste smeekte om hulp. Megan wilde dat Tonya iets creëerde zodat ze zelf haar wenkbrauwen kon doen als haar wenkbrauw specialist niet in de buurt was. En zo geschiedde. Tonya ontwierp een wenkbrauwproductcollectie genaamd The BrowGal. In de lijn zit alles wat je nodig hebt om zelf je wenkbrauwen de perfecte vorm te geven. De collectie bestaat uit potloden (mét een puntenslijper in de dop!), serums, wenkbrauwgel, sharpener, pincet, schaartje, highlighter potlood en een serum dat de haargroei herstelt.

Op de kunstacademie leerde Tonya dat symmetrie belangrijk is, en een schoon canvas de perfecte basis. Ze denkt niet in sjablonen of meetconstructies, maar bekijkt de wenkbrauwen per persoon, alsof ze naar een 3D-schilderij kijkt. Bij ons ging ze ook aan de slag en waxte ze overtollige haartjes weg, knipte ze (in de richting van de haargroei) licht de haartjes bij, gebruikte ze highlighter voor een liftend effect, en tekende ze onze wenkbrauwen in. Als laatste gebruikte Tonya de Eyebrow Gel om de wenkbrauwen mooi op zijn plek te houden. Het resultaat was natuurlijk en ontzettend mooi.

Ondanks dat de producten vrij prijzig zijn, vinden wij ze iedere euro dubbel en dwars waard: het zijn producten van geweldige kwaliteit. De potloden zijn gemaakt van cederhout, liggen fijn in de hand, je kunt er heel strakke lijnen mee maken en het blijft de hele dag goed zitten.

De BrowGal-producten zijn exclusief te koop bij Hudson’s Bay of Skins Cosmetics.

The BrowGal Eyebrow Pencil, € 23

The BrowGal Highlighter Pencil, € 23

The BrowGal Clear Eyebrow Gel, € 20

 

Give a girl good brows, she looks good for one day. Teach a girl how to create good brows and she’ll look great for a lifetime.

– TONYA CROOKS

 

You may also like

Back to top