Mobile menu trigger
nl en de
Account Favorites Bag
Close
nl en de
Account

Quinty’s Favourites

 

Natuurlijk, het was en ís een raar jaar. En juist omdat het zo’n gekke tijd is, zien we bij Summum des te meer redenen om onze zegeningen te tellen en het jaar bijzonder af te sluiten. Feestelijk and with a bang, met familie of goede vrienden, maar in ieder geval samen met degenen die je liefhebt en je na aan het hart liggen. En dan niet in de comfortkleren waar we de afgelopen tijd zo heerlijk in gecocoond hebben, maar in superfeestelijke outfits om de feestmaand en al die gezellige momenten samen extra sjeu te geven.

Long-term Summum-friend Quinty Trustfull viert de decembermaand met ons mee en inspireert je met haar favoriete looks voor verschillende momenten. Bekijk hier haar favorieten en shop haar looks.


1. Feestvoorpret

“Een feestelijk glittertje of printje: garantie voor een good mood”
Voorpret is al de halve pret. Lekker de stad in om cadeautjes voor familie en vrienden te scoren, het huis extra gezellig maken en je vast verlekkeren aan heerlijke recepten voor de feestdis. Fijn om je te hullen in iets dat lekker zit, mét een vleug feest – het is maar één maand december tenslotte. Naar buiten? Dat doe je goed gestyled, omdat een mooie outfit zo uplifting is.

2. Kerstavond

“Kerstavond is family night, hét moment om flink feestelijk uit te pakken”
Het is kerstavond. Hét moment om met fam and friends bij elkaar te komen en samen te eten, drinken en lachen bij kaarslicht. Niks moeilijks, gewoon gezelligheid en heel veel liefde, daar draait het om. Een lange jurk of zwierige rok voelen feestelijk, maar een mooie top met bijvoorbeeld een klein glittertje en chique broek doen het ook goed op zulke momenten – easy én uitbundig.

3. Proost op 2021!

“Samen vooruitkijken naar het nieuwe jaar, grootse en wilde plannen maken – dat is het leukst.”
Cheers to a new year! Elk jaar staan er een paar nieuwjaarsborrels gepland. Dit jaar in veel kleiner comité, maar toch. Samen vooruitkijken naar het nieuwe jaar, grootse en wilde plannen maken – dat is het leukst. En proosten op de toekomst, op de hopelijk mooie dingen die komen gaan. Start het jaar goed in een killer tenue met een feestelijk randje, gewoon, om 2021 vol frisse moed te beginnen. Op een swingend nieuw jaar!

Stay tuned!!

Back to top