Mobile menu trigger
nl en de
Account Favorites Bag
Close
nl en de
Account

Food

Food -

Super Food met Rens Kroes

Ze is een enthousiaste, gepassioneerde voedings- en bewegings coach, schrijft een vaste column in Glamour en heeft duizenden volgers op social media als Instagram en Twitter. Met een biologische boer als opa, kruidenvrouw als oma, voedingskundige (en inspiratiebron) als moeder en internationaal topmodel Doutzen als zus, weet Rens Kroes als geen ander wat voeding voor je kan betekenen. Ze is al lang niet meer het zusje van, maar heeft zich inmiddels bewezen als expert op het gebied van (super)voeding. Meet Rens Kroes.

Nu wordt het lente en ik merk dat de mensen om mij heen wat vaker kiezen voor licht verteerbaar. Voor frisse en verse voeding. Daar is niks mis mee, want door die energierijke voeding haal jij je lichaam sneller uit de winterslaap. Je hebt weer zin om jezelf een reiniging te geven. Zoals je je huis een flinke schoonmaakbeurt geeft, doe je dat ook met je lichaam. Dus lekker aan de sapjes, salades en smoothies. Hoe je het klaar maakt en wat voor ingrediënten je gebruikt, blijft natuurlijk een kwestie van smaak.

Sommige mensen beginnen hun dag met uitgeperste citroensap en lauw water of ze eten meer donkergroene bladgroenten of doen een sappenkuur. Ik las deze lente 1 keer in de week een sapdag in. Ik geef dan mijn lichaam een dag te tijd om te kunnen rusten. Bovendien is het ook nog eens goed voor de lijn. Want ja dames rokjesdag is in zicht dus de benen mogen weer gezien worden.
Bovendien heb je de zon weer wat vaker op je gezicht, dus gebruik voeding dat rijk zijn aan seleen, betacaroteen en vitamines. Die beschermen de huid door de vrije radicalen te bestrijden! Wie doet met mij mee?

Hier mijn favoriete lentejuice!

Cheers!

Rens Kroes

L94A2941softmuskCMYK

Lentejuice

Ingrediënten
1 appel
4 kleine wortels
1 grote biet
1 limoen
1 duim gember
Handje vol munt
1 halve tl geelwortel

Bereidingswijze

Snijd de appel, wortels, gember en biet in stukjes en stop het in de sapcentrifuge of slowjuicer.
Pers vervolgens de limoen uit en schenk het samen met het andere sap in de blender. Voeg er een handje vol munt en de geelwortel bij en mix het fijn.

You may also like

Travel -

Streetfood

Het is in een nieuwe stad altijd even zoeken naar de lekkerste plekken. Gewoon beginnen met lopen is een goed begin, maar wat kies je als startpunt? Volg de smaak van de straat en ga waar streetfood en streetart elkaar ontmoeten: altijd goed. Summum tipt smakelijke wereldspots.

Lees meer
Back to top