Mobile menu trigger
nl en de
Account Favorites Bag
Close
nl en de
Account

Home

Home -

Find your perfect match!

KNUS BINNEN

Filmnacht

Net iets meer moeite, grootser resultaat dan een Netflixje op de bank. Speel thuis bioscoopje: creëer een fantastische filmzaal met een kleine beamer, sfeervolle (en flatterende!) verlichting of romantisch kaarslicht. Installeer naast de bank een minibarretje met lekkers als popcorn en cocktails of hapjes en wijn – een beetje chic mag wel voor deze avond. Laat het chillpak hangen, het is tenslotte een Valentijnsdate: een zwierige chiffon bloemenjurk staat smashing én zit lekker. Op de filmladder van Team Summum: feelgoodmovies als The Proposal, The Notebook, How To Be Single, Mr. and Mrs. Smith (waar de liefde tussen Brad Pitt en Angelina Jolie vleugels kreeg!) en Valentine’s Day.

Proef de liefde

O de liefde, de liefde, die gaat toch echt ook deels door de maag. Doe luxe en haal de horeca in huis: verwen jezelf en je beau eens met een proeverij. Je kunt bijvoorbeeld een arrangement wijnen, bieren, pittige tequila’s of spannende cocktails kiezen, alles grotendeels voorbereid en met heldere instructies bij je thuisbezorgd. Drink je alcohol en is het allemaal nog heel spannend, dan is zo’n proeverij een fantastisch ijsbrekertje. www.thuistasting.nl

Het thuisdiner is ook een goed idee. Ben je niet zo’n enorme chef of heb je geen zin in kookstress, dan duik je samen de keuken in met een dinerbox van een lokaal restaurant. De gerechten zijn dan goeddeels klaar en hebben soms alleen nog een klein tikje van jou nodig, als is het maar de presentatie op een bordje – makkelijk en gezellig genoeg om samen te fixen. Spannende opties genoeg, zoals een menu met oesters met gin en radijs, strandkrabbenbique en tortelduif met groenekoolsaus en laurier van restaurant Olivijn in Haarlem (https://www.olivijn.nl/valentijn/), een driegangenbeauty met een Wagyu Beef-minihamburgertje, vismatelote met beurre blanc en saffraan en vers ijs-de-luxe toe van restaurant Sense in Den Bosch (https://www.senserestaurant.nl/?ft-shop=takeaway) of een menu met oa gerookte en gelakte zeebaarsfilet, doradefilet met gremolata en perenbavarois met yoghurtmousse van restaurant De Goedheyd in Utrecht (https://www.degoedheyd.nl/). Smakelijk! Kook je liever helemaal niet? Huur dan een thuiskok in die bij jou de sterren van de hemel komt koken. Mooie blouse en pantalon aan en je date is geregeld.

Swing!

Geef je Valentijnsdate sjeu met een stoot swing: boek online salsalessen. Meubels aan de kant, opdat je je geheel kunt laten meevoeren op de moves van deze enerverende, zinderende sexy dans. Zwierige rok aan die soepeltjes meedraait met je bewegingen aan en ijskoude mojito’s voor erbij regelen en you’re all set.
onlinesalsa.nl

 

 

LEKKER BUITEN

Amour actief

Nodig je special someone uit voor een actieve dag en plan een verrassende wandel-, fiets- of skatetocht ergens in het land. Al te veel uitzoekwerk is dat niet, want je vindt tal van routes op route.nl. Good old ANWB kan je ook een stuk verder helpen in het ontdekken van de mooiste plekjes van Nederland (www.anwb.nl/wandelen/Nederland). Maak van tevoren easy sandwiches to go met bijvoorbeeld wat kaas en tapenade, marmiteboter (ideetje van chef Nigella Lawson) of mierikswortel en komkommer voor een stop tussendoor. Jeans en warme geruite shacket met een laarsje met lage hak of sneakers aan, en klaar ben je.

Almost famous

Een tikje hippie, een toefje van de kultfilm Almost Famous en o zo leuk: ga lekker aan de boemel in een gehuurd Volkswagenbusje. Concerten afrijden is er niet bij, maar maak een tour langs lokale ondernemers en landwinkeltjes om daar smakelijke happen en dranken te kopen. Wie weet wat voor lovely lekkernijen je in de buurt ontdekt. Hou je outfit in stijl met een jeans met een love worn-vibe en gestreept overhemd.

Golden oldie

Dit is een waanzinnige, zeker voor lovers die met weemoed denken aan winters met ijs en koude: rij de Elfstedentocht in een voorverwarmde oldtimer – zoals een oude Kever – met dekentjes, kruiken en warme chocolademelk. Tijdens de rit met een romantische playlist meezingen is een must. Bij deze rit horen ook puzzelvragen, interessant voor competitieve geliefden. De dood of de gladiolen! Je gaat ervoor! Boeken via devolkswagenbus.nl

Afrodisiacum

Bijna een speels voorspel: zelf het afrodisiacum der afrodisiaca plukken. Oesters ‘pluk’ je (eventueel onder begeleiding) in bijvoorbeeld Zeeland. Een bijzondere ervaring en verser dan zelf geraapt krijg je ze niet. Daarna samen opeten natuurlijk, gewoon zo of met een kneepje citroen of tabasco, whatever you fancy. Hul je in faux leather pants en een zachte knit tegen de kou en hup, eropuit. Check bijvoorbeeld wildplukwijzer.nl/ om te zien waar je legaal oesters kunt rapen of boek een tour.

Happy Valentine!

Liefs, Team Summum

You may also like

Travel -

Historic faces, famous places

Heerlijk terrasplakken en strollen door pittoreske plaatsjes vervullen je vakantieverlangens, maar laat je qua plek eens leiden door de keuze van de kunstenaar. Waar werkte Van Gogh, waar logeerde Matisse en waar woonde Dalí? Hop, op kunstontdekkingstocht.

Lees meer

Home -

SUMMUM X TINY STORIES

Trends volgen, daar doen Summum en Tinystories niet aan. Waar het antwoord op de vraag ‘zou ik het zelf dragen?’ bepalend is voor het wel of niet toevoegen van een item aan onze nieuwe collectie, is de vraag ‘hang ik het zelf op?’ leidend voor hoe Tiny van Tinystories haar artworks opzet. Maken wat we mooi vinden, dat is ons gezamenlijk uitgangspunt en daaruit ontstond een creatieve samenwerking met een speciaal voor Summum opgemaakt artwork.

Lees meer
Back to top