Mobile menu trigger
nl en de
Account Favorites Bag
Close
nl en de
Account

Virtual Shopping

Boek nu online jouw een-op-een stylingsessie met één van de verkoopstylistes uit jouw favoriete brandstore

Wil je persoonlijk advies van één van onze verkoopstylistes? Dat kan! Samen met jou passen we de nieuwe voorjaarscollectie door, delen we tips en geven we stylingadvies. Onze verkoopstylistes voelen haarfijn aan wat de beste looks en meest sprekende kleuren voor jou zijn. Heb jij zin in een frisse wardrobe make-over voor de zomer, en dat allemaal online, safe in je eigen omgeving? Boek online dan nu zo’n een-op-een stylingsessie met één van onze stylistes. Zij verzorgen jouw bestelling, welke netjes bij je wordt thuisbezorgd door PostNL.

Hoe werkt het?

1. Vraag jouw een-op-een stylingsessie aan middels dit antwoordformulier.
2. De Summum brandstore neemt vervolgens contact met je op via het opgegeven telefoonnummer.
3. Plan een Face-time moment in met jouw favoriete verkoopstyliste in de winkel.
4. Stel samen met de verkoopstyliste jouw perfecte outfit samen.
5. Jouw outfit wordt netjes door PostNL bij je thuisbezorgd.
6. De betaling vindt achteraf plaats middels een factuur via Klarna.

Ja, ik wil graag gebruik maken van de mogelijkheid om te betalen via Klarna. Summum Woman mag namens mij online de bestelling plaatsen.

Ik geef Summum Woman toestemming om een online account voor mij aan te maken. Hierbij mogen mijn gegevens eenmalig gebruikt worden. *Indien je al een online account hebt, kan het zijn dat wij om jouw persoonlijke wachtwoord vragen of om deze te resetten.

TOT SNEL!

Bedankt voor jouw boeking. Onze collega’s nemen zo snel mogelijk contact met je op om een datum en tijdstip af te spreken. We kijken er naar uit om je in de winkel te verwelkomen!

Liefs, Summum

Back to top