Mobile menu trigger
nl en de
Account Favorites Bag
Close
nl en de
Account

Beauty

Beauty -

Voor lovers

Een nieuw Mugler-parfum om op slag verliefd op te worden en forever van te houden en de free spirit en vrouwelijkheid van Coco Chanel gebotteld: de Sisters Tellier vertellen je in dit blog over de nieuwe sterren in parfumland.

 

I heart you

Wie kent de geur Angel van Mugler van begin jaren negentig nog? Thierry Muglers eerste parfum – verpakt in een prachtige stervormige flacon – was een enorm succes. Wij waren destijds meteen fan van deze oriëntaalse, houtachtige geur. Dit jaar heeft Mugler een nieuw parfum uitgebracht: Aura Mugler. Dit zoete houtachtige geurwater is opgebouwd uit drie harten. Het kloppende hart, de ruggengraat van het parfum, bevat tijgerliaan, een plant die in de Chinese geneeskunde wordt gebruikt tegen hartkwalen. Het plantaardige hart bevat rabarberblad en oranjebloesem. En het dierlijke hart heeft bourbonvanille en houtachtige noten in zich. Waarom al die harten? Mugler omschrijft het hart als het universele symbool voor al het leven.

De flacon van het parfum is uit glas geslepen en ingezet met een metalen M. En dat is niet de M van Mugler, maar de M van liefhebben: ‘M comme AIME!’ Zoals je van Mugler kunt verwachten blijft de geur echt heel lang op je huid te ruiken. J’AIME!

Aura Mugler eau de parfum navulbare spray, 30 ml, € 71 (ook in 50 en 90 ml),
ook verkrijgbaar in bodylotion of douchemelk

 

 

 

Go Gabrielle

De naam van het nieuwe exotische bloemig-frisse parfum van Chanel vertelt een verhaal. Dat van Gabrielle ‘Coco’ Chanel, die moest vechten voor haar vrijheid om de vrouw te worden die ze wilde zijn, een rebelse, gedreven, stralende en vrije vrouw. Een vrouw die net zo stralend was als het parfum waarvoor ze de inspiratiebron vormt. Parfumeur Olivier Polge creëerde een ideale witte bloem, wat volgens hem de enige bloem is die de vrijheid en vrouwelijkheid van Gabrielle Chanel kan belichamen. Het parfum is opgebouwd uit vier bloemen: oranjebloesem, ylangylang, jasmijn en tuberoos en wordt gecomplementeerd met topnoten van mandarijn, grapefruit en zwarte bes en basisnoten van sandelhout en muskus.

De flacon is prachtig mooi en ontworpen in samenwerking met glazenmeester Sylvie Legastelois. Een speciaal naar het silhouet van de flacon gevormd karton beschermt het glas. Wij vinden deze geur een prachtige aanvulling op het Chanel-assortiment, een parfum dat Parijse chic uitstraalt. We love it.

Gabrielle Chanel eau de parfum is te koop in 50 ml, € 103, en 100 ml, € 146

 

 

You may also like

Back to top