Mobile menu trigger
nl en de
Account Favorites Bag
Close
nl en de
Account

SUMMUM AWARE LABEL

Maak een bewuste keuze met de nieuwe AWARE labelOnze ambitie om onze positieve impact vergroten neemt steeds concretere vormen aan. De consument speelt hierin ook een grote rol. Wij hebben in 2019 het SUMMUM Aware-label geïntroduceerd. Bij kleding met dit label is voor minimaal 50 procent van de stof een duurzaam alternatief gebruikt, zoals FillSens of Tencel. Ook bieden we een Organic Luxury Basics collectie en de eerste Sustainable Denim jeans met het Aware-label.

We hebben als doel om de vrouwen die onze kleding dragen bewust te maken van duurzamere alternatieven. We maken het hen gemakkelijk om te kiezen voor meer duurzame fashion items. Het Aware-label geeft korte en heldere informatie over de materialen. Waar mogelijk verwijst het naar de websites van de betreffende innovatieve stoffenfabrikanten of naar organisaties die de streng gecontroleerde duurzaamheidscertificaten toekennen

Onze ambitie is om de Aware-collectie in de komende jaren uit te breiden tot een steeds groter deel van onze collectie. We streven ernaar dat in 2020 minimaal 15% van onze verkochte items Aware zijn.

Het Aware-label voelt beter. Voor jezelf én voor de wereld.

Care for AwareBE AWARE, BE BEAUTIFUL!

Shop de AWARE collectie

MORE ON SUMMUM SUSTAINABILITTY

Read more information from our categories below


Back to top