Mobile menu trigger
nl en de
Account Favorites Bag
Close
nl en de
Account

SUMMUM GREEN LABEL

Maak een bewuste keuze met de nieuwe GREEN labelOnze ambitie om onze positieve impact vergroten neemt steeds concretere vormen aan. De consument speelt hierin ook een grote rol. Wij hebben in 2019 het SUMMUM Green-label geïntroduceerd. Bij kleding met dit label is voor minimaal 50 procent van de stof een duurzaam alternatief gebruikt, zoals FillSens of Tencel. Ook bieden we een Organic Luxury Basics collectie en de eerste Sustainable Denim jeans met het Green-label.

We hebben als doel om de vrouwen die onze kleding dragen bewust te maken van duurzamere alternatieven. We maken het hen gemakkelijk om te kiezen voor meer duurzame fashion items. Het Green-label geeft korte en heldere informatie over de materialen. Waar mogelijk verwijst het naar de websites van de betreffende innovatieve stoffenfabrikanten of naar organisaties die de streng gecontroleerde duurzaamheidscertificaten toekennen

Onze ambitie is om de Green-collectie in de komende jaren uit te breiden tot een steeds groter deel van onze collectie. We streven ernaar dat in 2020 minimaal 15% van onze verkochte items Green zijn.

Het Green-label voelt beter. Voor jezelf én voor de wereld.

Care for GreenBE GREEN, BE BEAUTIFUL!

Shop de GREEN collectie

MORE ON SUMMUM SUSTAINABILITTY

Read more information from our categories below


Back to top