Mobile menu trigger
nl en de
Account Favorites Bag
Close
nl en de
Account

Retouren

Retourneren

Ben je niet tevreden over de aankoop of heb je je bedacht? Stuur dit dan aan ons retour, samen met het ingevulde retourenformulier met jouw gegevens.
Je kunt je bestelling binnen 30 dagen na ontvangst retourneren. Teruggestuurde artikelen moeten in originele staat en ongedragen zijn met alle originele aangehechte labels en kaartjes (je mag het artikel natuurlijk wel passen). Beschadigde artikelen of artikelen met vlekken worden niet geaccepteerd.
Artikelen die niet via deze website zijn gekocht kunnen niet geretourneerd worden.

Klachten

Heb je een product ontvangen dat beschadigd is of zijn er een kwaliteitsproblemen met artikelen die je bij Summum Woman besteld hebt.
Neem dan contact op met de klantenservice E: service@summumwoman.com/ T: +31 24 80 80 206 (tijdens kantooruren van maandag t/m vrijdag – 9:00 tot 18:00 uur)
Je kunt geen aanspraak maken op garantie als er sprake is van; normale slijtage, beschadiging door opzet, of door nalatigheid of beschadiging door het niet of onjuist in acht nemen van de gebruikersinstructies en/of de behandelingsinstructies.

Retouren verzenden

Artikelen terugsturen doe je eenvoudig door je retourzending in de originele verpakking aan ons terug te sturen.
Voor de verzending gebruik je het voorgedrukte retouretiket. Sluit altijd het ingevulde retourformulier met jouw gegevens bij zodat wij jouw retourzending zo snel mogelijk kunnen verwerken.

Je kunt het pakket afgeven bij een postkantoor. Voor een PostNL postkantoor of servicepunt bij jouw in de buurt klik hier: www.postnl.nl
Frankeren is niet nodig. Vergeet niet om het afgiftebewijs goed te bewaren, dit is het verzendbewijs. Hiermee kunnen wij het pakket traceren mocht het vertraging hebben.
Zodra wij jouw bestelling retour hebben ontvangen, wordt dit per e-mail aan je bevestigd.

Indien je geen voorgedrukt retouretiket bij je bestelling aantreft dan kun je onderstaand antwoordnummer gebruiken voor de retourzending.
Sluit altijd het ingevulde retourformulier met jouw gegevens bij zodat wij jouw retourzending zo snel mogelijk kunnen verwerken.

Summum Woman
Antwoordnummer 91051
1000 XA AMSTERDAM

Terugbetaling

Nadat wij artikelen van jou retour hebben ontvangen betalen we binnen 14 dagen je geld terug.

Vragen?

Heb je nog vragen? Dan helpt onze klantenservice je graag verder. Neem dan contact op met de klantenservice E: service@summumwoman.com/ T: +31 24 80 80 206 (tijdens kantooruren van maandag t/m vrijdag – 9:00 tot 18:00 uur)

Back to top