Mobile menu trigger
nl en de
Account Favorites Bag
Close
nl en de
Account

Verzending

Summum Woman levert aan adressen in NL, EU1, EU2 en EU3 landen. Helaas is verzending buiten deze regio’s niet mogelijk. Neemt u in dat geval contact met ons op.

Bestellingen die op werkdagen vóór 16:00 uur zijn geplaatst worden dezelfde dag verzonden.
Bestellingen die in het weekend worden gedaan versturen wij op maandag.
Bestellingen met afleveradres in Nederland worden (indien voorradig) binnen 1-2 werkdagen na verzending geleverd door PostNL pakketservice.
Let op tijdens de kerstperiode kan de levering iets langer duren.

PostNL komt je bestelling thuis afleveren. Als je niet thuis bent, probeert PostNL het de volgende dag nog een keer (ook op zaterdag).
Ben je twee maal achter elkaar niet thuis dan kun je het pakket gedurende drie weken afhalen bij een PostNL postkantoor of servicepunt bij jou in de buurt.

Overdag niet thuis? Geen probleem! Geef een ander adres op in de afrekenprocedure (bijvoorbeeld je werkadres) en we sturen je bestelling daar naar toe.
Let op! Een levering op een postbus adres is niet mogelijk.

Verzendkosten

Bij afleveradressen in Nederland geldt:
Bij bestellingen vanaf €149,95 nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Bij bestellingen met een lager orderbedrag brengen wij €2,95 verzendkosten in rekening.

Bij afleveradressen in het buitenland geldt:
Bij bestellingen vanaf €199,95 nemen wij de verzendkosten voor onze rekening.
Bij bestellingen met een lager orderbedrag brengen wij €10,00 (EU1), €15,95 (EU2) en €25,95 (EU3) verzendkosten in rekening.

Voor de specificatie van EU1, EU2 en EU3 landen klik hier.

Back to top